Ga naar hoofdinhoud

Tips van de fotograaf – Tip 3 Hoe moet je nou kijken?

Waarom heeft de ene foto meteen je aandacht en de andere niet? Het is een combinatie van vele factoren! Daarom hier elke maandag een tip van de fotograaf, zodat jij jouw beeldmateriaal doeltreffend kunt laten zijn. Volg mij hier om er geen één te missen!

Heel vaak hoor ik van mensen die op de foto gaan dat ze het spannend vinden. Ze staan nóóit leuk op een foto en kijken altijd net verkeerd! En dan aan mij de taak om dan toch een mooie foto te maken ;-). Hoe doe je dat? Mijn advies: Spreek je uit! Ga de interactie aan met je fotograaf. Ik kan je namelijk vertellen dat bijna iedereen het spannend vindt om op de foto te gaan. Je bent niet de enige en dat geeft vaak al ruimte voor een meer ontspannen sfeer tijdens de shoot. En dan komen de mooie, unieke plaatjes vanzelf.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top