Ga naar hoofdinhoud

Ode aan mijn leverancier – Als zelfstandig fotograaf werk je niet alleen.

Christine van Rooijen Fotografie bestaat dit jaar 15 jaar. Dat vier ik graag samen met de mensen die daaraan hebben bijgedragen. Daarom deze maand een aantal odes op mijn tijdlijn.
Vandaag aan: Calumet Photographic

Al tijdens mijn studie fotografie kocht ik mijn apparatuur bij Calumet. De winkel in Amsterdam is een paradijs voor iedere fotografie professional. Alles wat je nodig hebt is er te vinden of te huren, voorzien van het juiste advies. De liefde voor het vak is voelbaar bij de medewerkers en dat werkt aanstekelijk. Tekenend voor hun betrokkenheid is de coffeecorner bij de deur, waar je als fotograaf altijd welkom bent voor een praatje of om een koffie mee te pakken voor onderweg.

Door de jaren heen heb ik verschillende grote investeringen in nieuwe apparatuur gedaan. En het zijn altijd investeringen geweest, die mij verder hebben gebracht. Waarmee ik nieuwe opdrachtgevers heb aangetrokken.
Daarnaast volg ik regelmatig de workshops die ze organiseren om steeds weer nieuwe dingen te leren die ik in de praktijk meteen kon toepassen.

Als zelfstandig ondernemer heb je niet alleen de juiste klanten, maar zeker ook de juiste toeleveranciers nodig! Dank dus voor al jullie service, kennis en enthousiasme. En succes met de verandering naar jullie nieuwe naam: CameraNU.nl.

https://www.cameranu.nl

#jubileum #dankbaar #carriere #groei

Back To Top