skip to Main Content

Werkwijze

Voordelen:

  • Ongedwongen op de foto
  • Uw verhaal in beeld
  • Gebruiksrecht voor al uw publicaties
  • Betaalbaar en professioneel
  • Vooraf duidelijkheid over de kosten
  • 10 jaar ervaring

Eén adres voor al uw fotografie

U kunt voor al uw zakelijke fotografie bij mij terecht. Of u nu zoekt naar een fotograaf voor een zakelijk portret, een verslag van een evenement of een bedrijfsreportage voor uw nieuwe website of brochure. Voor alles één aanspreekpunt. Dat is wel zo handig.

Het doel van de foto

Door mijn ruime ervaring in de fotografie en eerdere loopbaan als Account Manager, weet ik precies waar ik op moet letten bij het maken van een zakelijke foto. Vragen als: ‘Wat wilt u uitstralen als bedrijf?’ en ‘Wie is uw doelgroep of publiek?’ komen aan bod voordat we de foto’s maken. Met mijn commerciële achtergrond denk ik hierover graag met u mee.

Vooraf weten wat het kost en wat u krijgt

Is uw opdracht kort en helder, dan kiest u voor één van de pakketten die ik aanbied onder Tarieven. Bijvoorbeeld voor een LinkedIn Profielfoto of een Basis Website Reportage. Heeft u een specifiekere vraag? Dan nemen we uw wensen samen door. Dat kan telefonisch of in een afspraak. Na de offerte weet u precies waar u aan toe bent.

Kijk hieronder voor de tarieven van de basispakketten of maak meteen een afspraak om uw wensen door te nemen.

Naar tarieven

Contact

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Vul dan hier je contactgegevens in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik maak graag kennis met je!

Christine van Rooijen

Christine van Rooijen
Fotograaf
+31 (0)6-15679910

  

Back To Top