Ga naar hoofdinhoud

Werkwijze

Bij mij ben je aan het juiste adres voor al je zakelijke fotografie. Samen zetten we de identiteit van jouw bedrijf om in pakkende bedrijfsfoto’s of foto’s van jouw organisatie. 

Waarom bedrijfsfoto’s bij mij maken?

  • Ga ongedwongen op de foto
  • Stel je eigen verhaal centraal
  • Krijg gebruiksrecht voor al je publicaties
  • Profiteer van een redelijke prijs
  • Krijg professioneel advies van een ervaren fotograaf

Eén adres voor al je fotografie

Voor alle zakelijke fotografie kan je bij mij terecht. Of je nu een zakelijk portret, een evenement of een bedrijfsreportage wilt laten vastleggen. Zo heb je voor alles één aanspreekpunt. Dat is wel zo handig.

Jouw bedrijf of organisatie staat centraal in de foto’s

Naast mijn jarenlange ervaring in de fotografie heb ik een commerciële achtergrond als Account Manager. Daardoor weet ik wat er nodig is om de identiteit van het bedrijf of organisatie terug te laten komen in foto’s. 

Vragen als: ‘Wat wil je uitstralen als bedrijf?’ en ‘Wie is je doelgroep of publiek?’ komen aan bod voordat we de foto’s maken. 

Ik laat je vooraf weten wat het kost en wat je krijgt

Heb je een duidelijk beeld van welke foto’s je wilt laten maken en is de opdracht kort en helder? Kies dan voor één van de standaard pakketten.

Heb je specifieke wensen of wil je sparren over de mogelijkheden? Ik denk graag mee over de beste oplossing. Neem contact met mij op om je wensen te bespreken en ik stuur je een offerte op maat. 

Bekijk de tarieven van de basispakketten of maak meteen een afspraak om je wensen door te nemen.

Neem contact op

Christine van Rooijen bedrijfsfotografie

Christine van Rooijen bedrijfsfotografie is er voor al je zakelijke fotografie. Of het nou gaat om bedrijfsreportages, portretfoto's of interieurfotografie. Op zoek naar een bedrijfsfotograaf in de Achterhoek of omgeving, zoals in Zutphen, Apeldoorn, Deventer, Arnhem of Lochem, dan ben je aan het juiste adres. 

Christine van Rooijen bedrijfsfotograaf

Christine van Rooijen
Fotograaf
+31 (0)6-15679910
info@christinevanrooijen.nl

  

Ga snel naar:

Neem contact op

Heb je vragen of ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag kennis met je!

Back To Top