Ga naar hoofdinhoud

Deze maand bestaat Christine van Rooijen Fotografie 15 jaar.

Dat vier ik door een aantal mensen te bedanken die mij geïnspireerd hebben, verder op weg geholpen hebben of een ommekeer tot stand brachten.

Vandaag: Cor Rink van Teamwork interiors.

Voordat ik startte als fotograaf, was ik 10 jaar werkzaam als account manager in de interieurbranche. Met het starten van de Fotoacademie dacht ik daar een streep achter te hebben gezet en een nieuw leven te zijn gestart. Totdat Cor mij weer op het spoor kwam via Foot Locker, waar ik eerder winkels voor bouwde en nu schoenen voor fotografeerde. Cor en ik troffen elkaar in het verleden bij klanten als Tommy Hilfiger. Hoewel we voor concurrerende interieurbouwerbedrijven werkten, hadden we altijd een goed contact.
Toen hij mij later vroeg om de interieurprojecten voor Teamwork te fotograferen was ik erg blij met deze opdracht. Het was immers bekend terrein voor mij. En dat bleek ook terug te zien in de foto’s, zo kreeg ik terug van Cor. Ik merkte dat het fijn was om dezelfde taal te spreken als mijn klant. Daardoor besefte ik, dat daar mijn toegevoegde waarde als fotograaf lag: het verhaal van een bedrijf vertellen. Zoals ik dat als account manager ook deed, maar nu met beeld!

Het gaf een nieuwe richting aan mijn fotografie. Waar ik mij in het begin richtte op alle soorten fotografie, koos ik nu voor bedrijven. Ik had geen leven afgesloten. Het ging juist door in een nieuwe vorm! Al snel vroegen ook andere contacten uit de interieurbranche, zoals Rusink Interieur B.V. en the rpa group mij om hun mooie, nieuwe projecten in beeld te brengen. Iets wat ik tot op de dag van vandaag met heel veel plezier doe! Dank dus Cor, voor het hernieuwde contact en de mooie opdrachten en fijne samenwerkingen die daaruit voortkomen!

Teamwork Interiors

#jubileum #dankbaar #carriere #groei

Back To Top