Ga naar hoofdinhoud

Bedrijfsreportage laten maken?

Een bedrijfsreportage laten maken doe je bij Christine van Rooijen: professionele en ervaren bedrijfsfotograaf. Geef jouw organisatie een eigen gezicht.

Jouw organisatie vertaald in sprekende beelden

Laat de identiteit van jouw organisatie spreken met een bedrijfsreportage. Samen bespreken we wat je wilt uitstralen en hoe we de foto’s nemen. Zo heb zorgen we samen voor foto’s waarin jouw organisatie spreekt. Bijvoorbeeld voor op de website of social media.

Bedrijfsreportage op locatie

Ik kom graag langs bij jouw organisatie voor een bedrijfsreportage in je eigen werkomgeving. Zo laat je zien wie je bent en geef je een goed beeld van jouw organisatie. Neem contact op voor het maken van een bedrijfsreportage in de omgeving Achterhoek, Utrecht of elders in het land. 

Professioneel, ervaren en persoonlijk

Voor professionele foto’s van jouw organisatie ben je bij mij aan het juiste adres. Met ruim vijftien jaar ervaring in bedrijfsfotografie in Zutphen en IJsselstein en een achtergrond in het bedrijfsleven, weet ik de identiteit van jouw bedrijf te vertalen in pakkende foto’s. Zo maak ik beelden voor onder andere bedrijven, overheidsinstellingen, non-profitorganisaties en zzp’ers.

Meer over mij
Christine van Rooijen bedrijfsfotograaf

Bedrijfsreportage voor elke organisatie

Je kan bij mij terecht voor een bedrijfsreportage van allerlei soorten organisaties. Denk bijvoorbeeld aan overheidsinstanties, zorginstellingen, scholenorganisaties, multinationals, non-profitorganisaties of het MKB. Voor iedere organisatie maak ik een aanbod op maat die past bij jouw identiteit.

Tarieven van een bedrijfsreportage

De kosten van een bedrijfsreportage zijn afhankelijk van jouw organisatie en wensen. Bijvoorbeeld van de duur van de shoot en het aantal settings die we fotograferen. Neem contact op voor een aanbod op maat. 

De voordelen van Christine van Rooijen fotografie

Ben je op zoek naar een bedrijfsfotograaf in Zutphen of omstreken, dan ben je bij mij verzekerd van een betrouwbare en ervaren partner. Naast dat je gebruiksrecht krijgt voor al je publicaties, profiteer je van de volgende voordelen:

Eén adres voor al je fotografie

Jouw identiteit vertaald in heldere beelden

Duidelijke afspraken en professioneel advies

Bedrijfsreportage van jouw bedrijf

Laat een bedrijfsreportage maken door Christine van Rooijen en geef je organisatie een gezicht. Neem contact op voor alle vragen of een aanbod op maat. 

Ook zakelijke portretfoto's laten maken?

Ook voor een zakelijke portretfoto’s van je medewerkers ben je bij mij aan het juiste adres. Maak een afspraak voor het maken van portretfoto’s voor je op de website of om te gebruiken op LinkedIn. Lees meer over zakelijke portretfoto’s

Bekijk mijn portfolio Bedrijfsreportage

Bekijk mijn portfolio voor bedrijfsreportages die ik voor andere bedrijven en instanties heb gemaakt. Je vindt hier onder andere reportages van verschillende soorten bedrijven, (semi)overheidsinstanties en van MKB’ers.

Op zoek naar wat anders?

Christine van Rooijen bedrijfsfotografie

Christine van Rooijen bedrijfsfotografie is er voor al je zakelijke fotografie. Of het nou gaat om bedrijfsreportages, portretfoto's of interieurfotografie. Op zoek naar een bedrijfsfotograaf in de Achterhoek of omgeving, zoals in Zutphen, Apeldoorn, Deventer, Arnhem of Lochem, dan ben je aan het juiste adres. 

Christine van Rooijen bedrijfsfotograaf

Christine van Rooijen
Fotograaf
+31 (0)6-15679910
info@christinevanrooijen.nl

  

Ga snel naar:

Neem contact op

Heb je vragen of ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag kennis met je!

Back To Top