Ga naar hoofdinhoud

LinkedIn profielfoto laten maken

Een LinkedIn profielfoto laten maken doe je bij Christine van Rooijen: professionele en ervaren bedrijfsfotograaf. Zorg voor een professionele uitstraling en laat jouw persoonlijkheid spreken.

Professionaliteit uitstralen met sprekenede foto's

Laat jouw persoonlijkheid en kwaliteiten uitkomen in je LinkedIn profielfoto. Samen bespreken we wat je wilt uitstralen en hoe je dit kan uitstralen in je foto. Ga bijvoorbeeld voor een LinkedIn foto met professionele uitstraling of een wat meer spontane foto. 

LinkedIn profielfoto's in de studio

Kom langs bij één van mijn LinkedIn fotoshoot dagen en laat professionele foto’s maken voor je LinkedIn profiel. De foto’s worden gemaakt voor een witte achtergrond, Samen nemen we de tijd om relaxed op de foto te gaan, en dat zie je terug in het resultaat. Neem contact op voor het maken van een LinkedIn profielfoto.

Professioneel, ervaren en persoonlijk

Voor professionele foto’s van jezelf of jouw organisatie ben je bij mij aan het juiste adres. Met ruim vijftien jaar ervaring in bedrijfsfotografie in Zutphen en IJsselstein en een achtergrond in het bedrijfsleven, weet ik de identiteit van jouw bedrijf te vertalen in pakkende foto’s. Zo maak ik beelden voor onder andere bedrijven, overheidsinstellingen, non-profitorganisaties en zzp’ers.

Meer over mij
Christine van Rooijen bedrijfsfotograaf

LinkedIn profielfoto laten maken?

Je kan bij mij terecht voor het laten maken van een LinkedIn foto voor jouw profiel. Dit doen we in mijn fotostudio in IJsselstein op één van de fotoshootdagen. Met de juiste middelen en apparatuur heb ik alles in huis om een professionele uitstraling te creëren. 

Tarieven van zakelijke portretfoto's

De kosten van een LinkedIn profielfoto zijn 92,50 exclusief btw. Wil je de foto net wat persoonlijker maken en/of meer foto’s laten maken overhouden, kies dan voor een zakelijke portretfoto

De voordelen van Christine van Rooijen fotografie

Ben je op zoek naar een bedrijfsfotograaf in Zutphen of omstreken, dan ben je bij mij verzekerd van een betrouwbare en ervaren partner. Naast dat je gebruiksrecht krijgt voor al je publicaties, profiteer je van de volgende voordelen:

Eén adres voor al je fotografie

Jouw identiteit vertaald in heldere beelden

Duidelijke afspraken en professioneel advies

Maak een afspraak voor de LinkedIn fotoshoot

Laat je LinkedIn profielfoto maken bij Christine van Rooijen en zorg voor een professionele uitstraling online. Neem contact op voor het langskomen tijdens een van de fotoshootdagen, of voor een aanbod op maat. 

Bedrijfsreportage laten maken?

Heb je een bedrijf of ben je zzp’er? Denk dan ook eens aan een bedrijfsreportage. Met verschillende soorten foto’s bij jou op locatie laten we je bedrijf spreken en zorg je voor een duidelijke identiteit. Handig om te gebruiken voor op je website of op social media. 

Bekijk mijn portfolio LinkedIn profielfoto's

Bekijk mijn portfolio voor voorbeelden van andere LinkedIn profielfoto’s die ik heb mogen maken.

Op zoek naar wat anders?

Christine van Rooijen bedrijfsfotografie

Christine van Rooijen bedrijfsfotografie is er voor al je zakelijke fotografie. Of het nou gaat om bedrijfsreportages, portretfoto's of interieurfotografie. Op zoek naar een bedrijfsfotograaf in de Achterhoek of omgeving, zoals in Zutphen, Apeldoorn, Deventer, Arnhem of Lochem, dan ben je aan het juiste adres. 

Christine van Rooijen bedrijfsfotograaf

Christine van Rooijen
Fotograaf
+31 (0)6-15679910
info@christinevanrooijen.nl

  

Ga snel naar:

Neem contact op

Heb je vragen of ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag kennis met je!

Back To Top