Ga naar hoofdinhoud

Zakelijke portretfoto's van medewerkers

Zakelijke portretfoto’s laten maken doe je bij Christine van Rooijen: professionele en ervaren bedrijfsfotograaf. Geef jouw organisatie een eigen gezicht.

Jouw organisatie vertaald in sprekende beelden

Laat de identiteit van jouw organisatie uitkomen in zakelijke portretfoto’s van je medewerkers. Samen bespreken we wat je wilt uitstralen en hoe we de foto’s nemen. Ga bijvoorbeeld voor portretfoto’s met professionele uitstraling of actieve foto’s in de werkomgeving. 

Zakelijke portretfoto's op locatie

Ik kom graag langs bij jouw organisatie om zakelijke portretfoto’s van alle werknemers te nemen, in hun eigen werkomgeving. Zo gaat iedereen gemakkelijk en relaxed op de foto, en dat zie je terug in het resultaat. Neem contact op voor het maken van portretfoto’s in de omgeving Achterhoek, Utrecht of elders in het land. 

Professioneel, ervaren en persoonlijk

Voor professionele foto’s van jouw organisatie ben je bij mij aan het juiste adres. Met ruim vijftien jaar ervaring in bedrijfsfotografie in Zutphen en IJsselstein en een achtergrond in het bedrijfsleven, weet ik de identiteit van jouw bedrijf te vertalen in pakkende foto’s. Zo maak ik beelden voor onder andere bedrijven, overheidsinstellingen, non-profitorganisaties en zzp’ers.

Meer over mij
Christine van Rooijen bedrijfsfotograaf

Portretfoto's voor iedere organisatie

Je kan bij mij terecht voor zakelijke portretfoto’s van allerlei soorten organisaties. Denk bijvoorbeeld aan overheidsinstanties, zorginstellingen, scholenorganisaties, multinationals, non-profitorganisaties of het MKB. Voor iedere organisatie maak ik een aanbod op maat die past bij jouw identiteit.

Tarieven van zakelijke portretfoto's

De kosten van een shoot zakelijke portretfoto’s is afhankelijk van jouw organisatie en wensen. Bijvoorbeeld van de duur van de shoot en het aantal medewerkers dat gefotografeerd wordt. Neem contact op voor een aanbod op maat. 

De voordelen van Christine van Rooijen fotografie

Ben je op zoek naar een bedrijfsfotograaf in Zutphen of omstreken, dan ben je bij mij verzekerd van een betrouwbare en ervaren partner. Naast dat je gebruiksrecht krijgt voor al je publicaties, profiteer je van de volgende voordelen:

Eén adres voor al je fotografie

Jouw identiteit vertaald in heldere beelden

Duidelijke afspraken en professioneel advies

Zakelijke portretfoto's van je medewerkers

Laat zakelijke portretfoto’s van je medewerkers maken bij Christine van Rooijen en geef je organisatie een gezicht. Neem contact op voor alle vragen of een aanbod op maat. 

Portretfoto voor je eigen bedrijf of voor LinkedIn?

Ook voor een persoonlijke fotoshoot schakel je mij in. Maak een afspraak voor het maken van een portretfoto voor je LinkedIn profiel of voor je eigen bedrijf als zzp’er. Lees meer over het doen van een LinkedIn-fotoshoot.

Bekijk mijn portfolio Zakelijke portretfoto's

Bekijk mijn portfolio voor beelden van andere zakelijke portretfoto’s die ik voor verschillende bedrijven en instanties heb gemaakt. Je vindt hier onder andere zakelijke portretfoto’s in verschillende soorten bedrijven, (semi)overheidsinstanties en van zzp’ers.

Op zoek naar wat anders?

Christine van Rooijen bedrijfsfotografie

Christine van Rooijen bedrijfsfotografie is er voor al je zakelijke fotografie. Of het nou gaat om bedrijfsreportages, portretfoto's of interieurfotografie. Op zoek naar een bedrijfsfotograaf in de Achterhoek of omgeving, zoals in Zutphen, Apeldoorn, Deventer, Arnhem of Lochem, dan ben je aan het juiste adres. 

Christine van Rooijen bedrijfsfotograaf

Christine van Rooijen
Fotograaf
+31 (0)6-15679910
info@christinevanrooijen.nl

  

Ga snel naar:

Neem contact op

Heb je vragen of ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag kennis met je!

Back To Top