Ga naar hoofdinhoud

Christine van Rooijen Fotografie 15 jaar!

Het zal je niet ontgaan zijn dat Christine van Rooijen Fotografie deze maand 15 jaar bestaat. Ik heb dat gevierd door stil te staan bij degenen zonder wie ik niet was geweest waar ik nu ben. En natuurlijk zijn dat veel meer mensen dan alleen degenen die ik heb uitgelicht. Beschouw dit ook als een dank aan jullie.

Vandaag de laatste in deze serie: Marieke Dam van Yoda Recruitment.

Misschien denkt Marieke nu, “huh, waarom ik?” Maar Marieke is een verbinder die de juiste mensen aan elkaar weet te knopen. Ze kwam voor een portret voor haar nieuwe website in mijn thuisstudio. Al snel volgden er meerdere contacten van haar, die ook zo’n portret wilden. En die contacten brachten weer nieuwe contacten met zich mee, met steeds grotere opdrachten. Tot het portretteren van 2000 medewerkers voor een grote verzekeraar aan toe. Daar was ik natuurlijk heel blij mee! Het fotograferen voor grotere bedrijven, bracht mijn bedrijf naar een next level. En dat begon dus met die eerste stap van Marieke naar mijn studio.

Toen Marieke terug kwam voor een update shoot, bracht ze me in contact met de beheerder van de locatie waar nu mijn studio in IJsselstein gevestigd is. Misschien vreemd om van een ZZP-er te horen, maar ik kan Marieke van harte aanbevelen als recruiter! Het verbinden van mensen zit in haar natuur :-).
Dank dus Marieke voor alles wat je hebt meegebracht!

https://yodarecruitment.nl

#jubileum #dankbaar #carriere #groei

Back To Top