Ga naar hoofdinhoud

Fotografie cursussen

Leer fotograferen met je mobiel of met een digitale camera. Bekijk mijn cursussen en geef je op!

Fotografie cursus met Digitale camera

Leer alles over het gebruik van jouw digitale camera. Tijdens de cursus leer je alles uit jouw camera te halen en hoe je de foto’s schiet die je voor ogen hebt. Bekijk de cursus data en schrijf je in voor de Fotografie cursus!

Bekijk Fotografie cursus

Online cursus: zakelijk fotograferen met je mobiel

In deze online cursus leer je hoe je succesvol foto’s maakt voor jouw onderneming met je mobiel. Bijvoorbeeld om te gebruiken op de website of voor social media. Starten kan op elk moment!

Bekijk Fotografie met je mobiel

Professioneel, ervaren en persoonlijk

Met ruim vijftien jaar ervaring in bedrijfsfotografie en een achtergrond in het bedrijfsleven, help ik bedrijven aan foto’s die hun identiteit uitstralen. Zo maak ik beelden voor onder andere bedrijven, overheidsinstellingen, non-profitorganisaties en zzp’ers. Mijn passie en kennis van fotografie deel ik graag met jou, zodat je ook zelf aan de slag kan en de foto’s kan maken die jij wilt! 

Christine van Rooijen bedrijfsfotograaf

Op zoek naar wat anders?

Christine van Rooijen bedrijfsfotografie

Christine van Rooijen bedrijfsfotografie is er voor al je zakelijke fotografie. Of het nou gaat om bedrijfsreportages, portretfoto's of interieurfotografie. Op zoek naar een bedrijfsfotograaf in de Achterhoek of omgeving, zoals in Zutphen, Apeldoorn, Deventer, Arnhem of Lochem, dan ben je aan het juiste adres. 

Christine van Rooijen bedrijfsfotograaf

Christine van Rooijen
Fotograaf
+31 (0)6-15679910
info@christinevanrooijen.nl

  

Ga snel naar:

Neem contact op

Heb je vragen of ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag kennis met je!

Back To Top