Ga naar hoofdinhoud

Tarieven bedrijfsfotografie

De prijzen van bedrijfsfotografie zijn afhankelijk van het type foto’s dat je wilt, het aantal foto’s en de duur van de shoot. Bekijk hier de verschillende pakketten en bijbehorende prijzen van bedrijfsfotografie. 

Prijzen bedrijfsreportage

Wil je foto’s laten maken voor je website of brochures? Kies dan voor één van de basispakketten.

Basis pakket, 4 foto’s  € 400,- excl. BTW
Extra pakket, 8 foto’s  € 600,- excl. BTW

Heb je specifiekere wensen, een evenement of wil je meer foto’s? Bel of neem contact op voor een offerte via onderstaand formulier.

Prijzen Personal Branding-shoot

Wil je als ZZP-er je onderneming een eigen gezicht geven?

In een shoot van 2 uur op locatie maken we foto’s van jou en je bedrijf. Je krijgt een profielfoto, portretten van jou aan het werk, actiefoto’s en sfeerbeelden van je werkplek.

De hele serie wordt nabewerkt en digitaal aangeleverd. Zo heb je een eigen beeldbank met persoonlijke foto’s waarmee jij jezelf kunt laten zien op je website en social media.

€ 325,- excl. BTW

Prijzen LinkedIn-fotoshoot 

Voor als je die ene goede foto nodig hebt voor je LinkedIn profiel. We maken een aantal foto’s in mijn studio en kiezen samen de beste uit. Die ontvang je digitaal en kun je direct uploaden naar je profiel.

€ 92,50,- excl. BTW

De foto’s in deze shoot worden gemaakt voor een witte achtergrond. Wil je de foto net wat persoonlijker maken en/of meer foto’s aan de shoot overhouden, kies dan voor de portretshoot

Prijzen portretshoot 

Max. 1 persoon, ca. ½ uur

Heb je een aantal goede portretfoto’s nodig voor je website? Of wil je gewoon een aantal leuke foto’s van jezelf? We gaan samen op pad om die te maken, bij mij in de studio of op locatie. Camera-shy? Geen punt. Ik geef je heldere aanwijzingen.

€ 175,- excl. BTW

Prijzen productfotografie

Heb je een webshop en dus goede productfoto’s nodig? Het is belangrijk dat de kwaliteit, kleur en het materiaal van jouw product precies zo wordt weergegeven als het is. Met mijn jarenlange ervaring hierin help ik je graag. De prijs is sterk afhankelijk van het aantal producten per keer, het aantal foto’s per item en andere specifieke wensen. Wist je dat ik ook in-company trainingen geef, waarin ik jouw medewerkers opleid om de foto’s zelf te kunnen maken?Neem gerust contact met me op voor een offerte voor jouw situatie. 

Offerte op maat

Als je wensen hebt met betrekking tot je zakelijke fotografie, dan bespreek ik die graag met je. Ik maak graag een offerte voor je bedrijf op maat.

Alle zakelijke pakketten zijn inclusief:

  • Digitale aanlevering in lage en hoge resolutie
  • Professionele nabewerking; optimale helderheid, kleuren en contrasten.
  • Vrij gebruiksrecht voor alle publicaties ter promotie van je bedrijf
  • Advies m.b.t. voorbereiding van de shoot en locatie.
  • Reiskosten binnen een straal van 25 km

Christine van Rooijen bedrijfsfotografie

Christine van Rooijen bedrijfsfotografie is er voor al je zakelijke fotografie. Of het nou gaat om bedrijfsreportages, portretfoto's of interieurfotografie. Op zoek naar een bedrijfsfotograaf in de Achterhoek of omgeving, zoals in Zutphen, Apeldoorn, Deventer, Arnhem of Lochem, dan ben je aan het juiste adres. 

Christine van Rooijen bedrijfsfotograaf

Christine van Rooijen
Fotograaf
+31 (0)6-15679910
info@christinevanrooijen.nl

  

Ga snel naar:

Neem contact op

Heb je vragen of ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag kennis met je!

Back To Top