Fotografie Cursus

Voordelen:

  • Kleine groepen (max. 6 personen)
  • Maximaal plezier van je camera
  • Meer met je hobby bezig zijn
  • Ruimte voor al je vragen
  • Mooiere herinneringen maken
  • Les van de professional

Haal meer uit je camera

Heb jij ook een digitale spiegelreflexcamera of systeemcamera gekocht? Wil je leren hoe je er ook dát beeld uit haalt dat je voor ogen hebt? Schrijf je dan in voor de nieuwe serie workshops die start in het voorjaar.

Leren fotograferen

In de cursus leer je de regie in eigen hand te nemen. Door precies te weten hoe je camera werkt, weet je straks exact welke functie of instelling je wanneer toepast. Dus hoe je die mooie onscherpe achtergrond krijgt en het onderwerp scherp. Hoe je een mooie compositie maakt. Of hoe je de beweging van je kinderen of sportclub vastlegt. Je haalt een betere foto en dus meer plezier uit je camera.

Zo doen we dat!

In 5 woensdagavonden van 19.30 tot 21.30 uur nemen we de basisprincipes door. Je leert de camera handmatig in te stellen. Per avond behandelen we een onderdeel. Zoals diafragma, sluitertijden en ISO-waarden. Maar ook belichting, witbalans en compositie. In de weken daartussen kun je zelf oefenen. Zo krijg je de theorie ook echt onder de knie. Je leert van en met elkaar, doordat we de gemaakte foto’s gezamenlijk bespreken. Je ontvangt een lesboek, zodat je alle uitleg ook later nog kunt terugvinden.

De data voor het voorjaar van 2020 zijn:

Woensdag 5 februari: Scherpstellen en diafragma

Woensdag 19 februari: Sluitertijden en beweging

Woensdag 11 maart: Belichting, ISO en witbalans

Woensdag 1 april: Compositie en lenzen

Woensdag 15 april: Praktijkavond

De hele cursus van 5 avonden kost € 199,- per persoon, inclusief lesboek.

De lessen vinden plaats in mijn studio in IJsselstein.

Meld je aan via onderstaand inschrijfformulier.

Contact

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Vul dan hier je contactgegevens in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik maak graag kennis met je!

Call-out Christine van Rooijen

Christine van Rooijen
Fotograaf
+31 (0)6-15679910