Fotografie Cursus

Voordelen:

  • Kleine groepen (max. 6 personen)
  • Maximaal plezier van je camera
  • Meer met je hobby bezig zijn
  • Ruimte voor al je vragen
  • Mooiere herinneringen maken
  • Les van de professional

Haal meer uit je camera

Heb jij ook een digitale spiegelreflexcamera of systeemcamera gekocht? Wil je leren hoe je er ook dát beeld uit haalt dat je voor ogen hebt? Schrijf je dan in voor de nieuwe serie workshops die start in het najaar.

Leren fotograferen

In de cursus leer je de regie in eigen hand te nemen. Door precies te weten hoe je camera werkt, weet je straks exact welke functie of instelling je wanneer toepast. Dus hoe je die mooie onscherpe achtergrond krijgt en het onderwerp scherp. Hoe je een mooie compositie maakt. Of hoe je de beweging van je kinderen of sportclub vastlegt. Je haalt een betere foto en dus meer plezier uit je camera.

Zo doen we dat!

In 5 woensdagavonden van 19.30 tot 21.30 uur nemen we de basisprincipes door. Je leert de camera handmatig in te stellen. Per avond behandelen we een onderdeel. Zoals diafragma, sluitertijden en ISO-waarden. Maar ook belichting, witbalans en compositie. In de weken daartussen kun je zelf oefenen. Zo krijg je de theorie ook echt onder de knie. Je leert van en met elkaar, doordat we de gemaakte foto’s gezamenlijk bespreken.

De data voor het najaar van 2019 zijn:

Woensdag 4 september: Scherpstellen en diafragma

Woensdag 18 september: Sluitertijden en beweging

Woensdag 2 oktober: Belichting, ISO en witbalans

Woensdag 23 oktober: Compositie en lenzen

Woensdag 13 november: Praktijkavond

De hele cursus van 5 avonden kost € 189,- per persoon.

Meld je aan via onderstaand inschrijfformulier.

Contact

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Vul dan hier je contactgegevens in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik maak graag kennis met je!

Call-out Christine van Rooijen

Christine van Rooijen
Fotograaf
+31 (0)6-15679910