Ga naar hoofdinhoud

Teamfoto's laten maken?

Teamfoto’s laten maken van jouw afdeling doe je bij Christine van Rooijen: professionele en ervaren bedrijfsfotograaf. Geef jouw organisatie een eigen gezicht.

Jouw organisatie vertaald in sprekende beelden

Laat de identiteit van jouw organisatie en team zien met teamfoto’s van jou en je collega’s. Samen bespreken we welke teams je wilt laten fotograferen en wat je wilt uitstralen. Ga bijvoorbeeld voor zakelijke teamfoto’s, spontane teamfoto’s of actieve foto’s in de werkomgeving. 

Teamfoto's laten maken op locatie

Ik kom graag langs bij jouw organisatie om teamfoto’s te maken van alle betreffende teams of afdelingen in hun eigen werkomgeving. Zo gaat iedereen relaxed op de foto, en dat zie je terug in het resultaat. Neem contact op voor het maken van portretfoto’s in de omgeving Achterhoek, Utrecht of elders in het land. 

Professioneel, ervaren en persoonlijk

Voor professionele foto’s van jouw organisatie ben je bij mij aan het juiste adres. Met ruim vijftien jaar ervaring in bedrijfsfotografie in Zutphen en IJsselstein en een achtergrond in het bedrijfsleven, weet ik de identiteit van jouw bedrijf te vertalen in pakkende foto’s. Zo maak ik beelden voor onder andere bedrijven, overheidsinstellingen, non-profitorganisaties en zzp’ers.

Meer over mij
Christine van Rooijen bedrijfsfotograaf

Teamfoto's voor iedere organisatie

Je kan bij mij terecht voor teamfoto’s van allerlei soorten organisaties. Denk bijvoorbeeld aan overheidsinstanties, zorginstellingen, scholenorganisaties, multinationals, non-profitorganisaties of het MKB. Ook een fotoshoot met alle medewerkers van het bedrijf is mogelijk. Voor iedere organisatie maak ik een aanbod op maat die past bij jouw identiteit.

Tarieven van teamfoto's

De kosten van het maken van teamfoto’s is afhankelijk van jouw organisatie en wensen. Dit hangt bijvoorbeeld af van het aantal teams en settings dat je wilt, en van de duur van de shoot. Neem contact op voor een aanbod op maat. 

De voordelen van Christine van Rooijen fotografie

Ben je op zoek naar een bedrijfsfotograaf in Zutphen of omstreken, dan ben je bij mij verzekerd van een betrouwbare en ervaren partner. Naast dat je gebruiksrecht krijgt voor al je publicaties, profiteer je van de volgende voordelen:

Eén adres voor al je fotografie

Jouw identiteit vertaald in heldere beelden

Duidelijke afspraken en professioneel advies

Teamfoto's van jou en/of je medewerkers

Laat teamfoto’s van je medewerkers maken bij Christine van Rooijen en geef je organisatie een gezicht. Neem contact op voor alle vragen of een aanbod op maat. 

Ook zakelijke portretfoto's laten maken?

Ook voor zakelijke portretfoto’s van al je medewerkers schakel je mij in. Maak een afspraak voor het bespreken van je wensen en een aanbod op maat. 

Bekijk mijn portfolio

Bekijk mijn portfolio voor beelden van andere teamfoto’s die ik voor verschillende bedrijven en instanties heb gemaakt. Je vindt hier teamfoto’s van verschillende soorten bedrijven, (semi)overheidsinstanties en kleine bedrijven.

Op zoek naar wat anders?

Christine van Rooijen bedrijfsfotografie

Christine van Rooijen bedrijfsfotografie is er voor al je zakelijke fotografie. Of het nou gaat om bedrijfsreportages, portretfoto's of interieurfotografie. Op zoek naar een bedrijfsfotograaf in de Achterhoek of omgeving, zoals in Zutphen, Apeldoorn, Deventer, Arnhem of Lochem, dan ben je aan het juiste adres. 

Christine van Rooijen bedrijfsfotograaf

Christine van Rooijen
Fotograaf
+31 (0)6-15679910
info@christinevanrooijen.nl

  

Ga snel naar:

Neem contact op

Heb je vragen of ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag kennis met je!

Back To Top