Ga naar hoofdinhoud

Christine van Rooijen Fotografie bestaat deze maand 15 jaar!

Om dat te vieren wil ik graag de mensen bedanken die mij in die periode geïnspireerd hebben en verder geholpen.

Zoals: Nathalie Krom-Wormgoor SMP van 2605 Marketing

Nathalie en ik kennen elkaar al sinds onze studie International Business Administration aan de Hogeschool van Utrecht. Als vriendinnen hebben we alle belangrijke gebeurtenissen in ons leven met elkaar gedeeld. Elkaar aangemoedigd en gesteund.

Een aantal jaar geleden startte ook Nathalie haar eigen onderneming: 2605Marketing. Ze zocht een werkruimte buitenshuis. Ik was op zoek was naar samenwerking met andere ondernemers. Dus stelde ze voor samen een werkruimte te zoeken. Ik had al een eigen praktijkruimte aan huis. Maar de twijfel of ik die extra kosten wel moest maken, duurde gelukkig maar even. We vonden een fijne plek voor ZZP-ers in de binnenstad van IJsselstein. In het jaar dat we daar samengewerkt hebben, heb ik ontdekt dat ik nooit meer in mijn eentje vanuit huis wil werken. De interactie met elkaar brengt zoveel meer! Het haalt je uit je dagelijkse gedachtenpatronen. Je stimuleert en inspireert elkaar. Met name fijn als je elkaar al zolang kent. En de schat aan marketing en communicatiekennis die Nathalie heeft en deelt is onbetaalbaar.
Dank dus Nathalie voor al je steun, inspiratie en motivatie die je op zowel persoonlijk als zakelijk vlak hebt gegeven!

https://2605marketing.nl

#jubileum #dankbaar #carriere #groei

Back To Top