Ga naar hoofdinhoud

Klant in de spotlight: KAM Certificeringen

In de afgelopen jaren ben ik steeds meer voor vaste klanten gaan werken. Graag zet ik ze hier in de spotlight! Deze week uitgelicht: KAM Certificeringen

In 2020 kwam Wouter Vreeburg voor het eerst naar mijn studio in Zutphen. Toen nog met 2 medestudenten. Wouter was bezig zijn bedrijf op te zetten en had foto’s nodig voor de website. Er was nog geen eigen kantoorruimte, dus werd mijn studio en kantoor het decor voor de sfeerbeelden. Met de aanwezige bureaus, tafels, planten, aankleding en de medestudenten creëerden we overlegsituaties, samenwerking en achtergronden voor de persoonlijke portretten.
Inmiddels is het bedrijf gegroeid en gevestigd in een prachtig nieuw pand in Elst. Erg leuk dus dat Wouter mij weer belde om opnieuw foto’s te maken voor de nieuwe website. KAM is gespecialiseerd in Kwaliteitsmanagement (ISO9001) en Informatiebeveiliging (ISO27001). Ze zijn een jong team van specialisten die zijn opgegroeid in de digitale wereld. Ze transformeren organisaties met impact op de toekomst.

Het nieuwe pand in Elst vormde een prachtig decor voor de nieuwe sfeerbeelden en persoonlijke portretten van de medewerkers van KAM Certificeringen. Hun eigen ideeën en de fijne aankleding van het pand maken de fotoserie tot een mooi geheel en geven het bedrijf een eigen gezicht. Benieuwd hoe het geworden is?

Neem een kijkje op:

https://www.kamcertificeringen.nl

#ISO9001 #ISO27001 #newwebsite #bedrijfsreportage #content #marcom #hr #geefjebedrijfeeneigengezicht

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top