Ga naar hoofdinhoud

Over mij - Christine van Rooijen

Mijn naam is Christine van Rooijen. Ik ben geboren en getogen in IJsselstein, waar ik nog steeds mijn eigen studio run. Eind 2019 verhuisde ik naar Zutphen, waar ik sindsdien een tweede vestiging heb.

Over mijn loopbaan

Als kind was ik altijd creatief bezig, maar heb ik lang gezocht naar wat ik graag wilde worden. Na een algemene opleiding aan de HEAO startte ik mijn eerste baan bij een architectenbureau in Amsterdam. Ik werkte in een commerciële rol in een creatieve branche. Dat bleek een goede match voor mij.

Na 10 jaar als account manager in de interieurbouwbranche gewerkt te hebben, besloot ik de stap te wagen en de omslag naar het creatieve beroep te maken. Ik ben de Fotoacademie in Amsterdam gaan volgen en begon in 2007 als zelfstandig fotograaf.

Na een aantal jaren voor zowel particuliere als zakelijke klanten gewerkt te hebben, kreeg ik een opdracht uit mijn netwerk om foto’s te maken voor een interieurbouwbedrijf. Hier kwamen mijn oude en nieuwe kennis en ervaring, mijn commerciële en creatieve kant samen. Ik ontdekte dat hier mijn passie ligt: bedrijven helpen zich te presenteren door hun verhaal te vertalen naar beeld.

Wat ik bied

Met Christine van Rooijen Fotografie geef ik bedrijven een eigen gezicht. Met mijn bedrijfsfotografie zet ik jouw identiteit als bedrijf om in professionele foto’s. Zodat je zakelijk maar ook persoonlijk overkomt.

Met deze foto’s hoeven bedrijven niet langer gebruik te maken van algemene, saaie plaatjes uit beeldbanken. Ze kunnen écht laten zien wie ze zijn als bedrijf!

Een foto van jouzelf als ondernemer, van je medewerkers, van je bedrijfspand of opgeleverde projecten maken je website veel persoonlijker en maken jou en jouw bedrijf toegankelijker voor je klant.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen op dit gebied? Neem gerust contact met me op. Ik denk graag met je mee.

Neem contact op

Christine van Rooijen bedrijfsfotografie

Christine van Rooijen bedrijfsfotografie is er voor al je zakelijke fotografie. Of het nou gaat om bedrijfsreportages, portretfoto's of interieurfotografie. Op zoek naar een bedrijfsfotograaf in de Achterhoek of omgeving, zoals in Zutphen, Apeldoorn, Deventer, Arnhem of Lochem, dan ben je aan het juiste adres. 

Christine van Rooijen bedrijfsfotograaf

Christine van Rooijen
Fotograaf
+31 (0)6-15679910
info@christinevanrooijen.nl

  

Ga snel naar:

Neem contact op

Heb je vragen of ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag kennis met je!

Back To Top