Over mij

Observeren is een vak

Mijn naam is Christine van Rooijen, in 1975 geboren en getogen in IJsselstein, waar ik nog steeds woon samen met mijn vriend. Als kind was ik vrij stil en observeerde ik graag wat er om mij heen gebeurde. Eigenlijk doe ik dat nog steeds. Alleen nu leg ik het vast met mijn camera.

Een brede blik

In het observeren ben ik steeds meer gaan ontdekken. Over de omgeving om mij heen, maar ook over mijzelf. Hier komt ook mijn brede interesse in onderwerpen vandaan. Ik begon met het maken van portretten. Maar het breidde steeds verder uit. Ook in de producten, interieurs of evenementen die hij creƫert, zie ik de mens terug.

Mijn biografie

Na mijn VWO opleiding heb ik de studie International Business Administration aan de Hogeschool van Utrecht gedaan. Omdat het creatieve vak mij destijds al trok, ben ik gaan werken als commercieel medewerker bij een internationaal architectenbureau. Na jaren in de interieurbouwbranche heb ik uiteindelijk een camera opgepakt en besloot ik hier mijn vak van te maken. Ik ben de opleiding aan de Fotoacademie in Amsterdam gaan doen om mij hierin verder te ontwikkelen. Inmiddels werk ik al 10 jaar als zelfstandig fotograaf voor zeer verschillende opdrachtgevers.

Observeren, ontdekken en leren doe ik nog steeds iedere dag, zowel in de fotografie als daarbuiten!

Contact

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Vul dan hier je contactgegevens in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik maak graag kennis met je!

Call-out Christine van Rooijen

Christine van Rooijen
Fotograaf
+31 (0)6-15679910