skip to Main Content

Over mij

Wie ben ik

Mijn naam is Christine van Rooijen, in 1975 geboren en getogen in IJsselstein, waar ik nog steeds mijn eigen studio run. Eind 2019 verhuisde ik naar Zutphen, waar ik in juni 2020 een tweede vestiging opende.

Mijn loopbaan

Als kind was ik altijd creatief bezig, maar heb ik lang gezocht naar wat ik graag wilde worden. Na een algemene opleiding aan de HEAO startte ik mijn eerste baan bij een architectenbureau in Amsterdam. Ik werkte in een commerciĆ«le rol in een creatieve branche. Dat bleek een goede match voor mij. Na 10 jaar als account manager in de interieurbouwbranche gewerkt te hebben, besloot ik de stap te wagen en zelf de omslag naar het creatieve beroep te maken. Ik ben de Fotoacademie in Amsterdam gaan volgen en begon in 2007 als zelfstandig fotograaf. Na een aantal jaren voor zowel particuliere als zakelijke klanten gewerkt te hebben, kreeg ik een opdracht uit mijn netwerk om foto’s te maken voor een interieurbouwbedrijf. Hier kwamen mijn oude en nieuwe kennis en ervaring, mijn commerciĆ«le en creatieve kant samen. Ik ontdekte dat hier mijn passie ligt: bedrijven helpen zich te presenteren door hun verhaal te vertalen naar beeld.

Wat bied ik

Dat is wat ik nu doe. Fotograferen voor bedrijven. Christine van Rooijen Fotografie geeft bedrijven een eigen gezicht.
Geen algemene, saaie plaatjes uit beeldbanken meer, maar laat zien wie je bent als bedrijf!
Een foto van jouzelf als ondernemer, van je medewerkers, van je bedrijfspand of opgeleverde projecten maken je website veel persoonlijker en maken jou en jouw bedrijf toegankelijker voor je klant.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen op dit gebied? Neem gerust contact met me op. Ik denk graag met je mee.

Contact

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Vul dan hier je contactgegevens in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik maak graag kennis met je!

Christine van Rooijen

Christine van Rooijen
Fotograaf
+31 (0)6-15679910

  

Back To Top