Ga naar hoofdinhoud

Klant in de spotlight: Rusink Interieur

Dit jaar bestaat Christine van Rooijen Fotografie 15 jaar. Verschillende klanten gaan al een lange tijd met mij mee. Graag zet ik ze hier in de spotlight! Deze week uitgelicht: Rusink Interieur

Voor mijn start als fotograaf, werkte ik als Account Manager in de interieurbouw, met name retail- en kantoorinrichting. Extra leuk vind ik het, dat ik met een aantal collega’s en contacten van toen, nog steeds samenwerk. Maar nu als fotograaf.

Rusink Interieur benaderde mij een aantal jaren geleden. Ze maken hoogwaardige interieurs op maat voor onderwijs, zorginstellingen, praktijkruimtes, kantoren, horeca en praticulieren. Regelmatig mag ik hun mooie projecten op de foto zetten voor de website.

Nieuwsgierig naar de foto’s en weten wat Rusink Interieur voor jou kan doen?
Neem een kijkje op:

Home

#retailinterior #interior #projectinrichting #interiordesign #marcom #content #geefjebedrijfeeneigengezicht

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top