Ga naar hoofdinhoud

Iets moois voor aan de muur

Een fotoshoot doe je meestal niet om de foto’s alleen op je computer te bewaren. Daarom bied ik verschillende mogelijkheden om je foto’s tastbaar te maken. Zo kun je een album laten maken of afdrukken bestellen in de online galerie die je na de fotoshoot van mij ontvangt.

Bij de bestelmogelijkheden vind je ook de optie “foto op hout”. Mijn favoriete product! Het geeft je foto meer body aan de muur, zoals een bij een canvas. Maar dan met behoud van de hoogwaardige fotokwaliteit. Het is een MDF-paneel met professionele fotoafdruk erop gelamineerd. De mooie kleuren en contrasten van de foto zijn daardoor gewaarborgd. De beschermende laminage zorgt ervoor dat er geen hinderlijke reflecties zijn, waardoor de foto in alle lichtomstandigheden vanuit elke hoek goed zichtbaar is.

Een ander voordeel ten opzichte van een canvas, is dat de foto op hout in alle gewenste afmetingen te maken is. Je zit dus niet vast aan standaard maten. En je foto wordt niet om de rand heen gevouwen, maar blijf volledig zichtbaar. De rand van het MDF wordt in iedere gewenste kleur, passend bij de foto of je interieur, afgewerkt.

Al enige tijd werk ik hiervoor samen met François Majeau van Lamin’Art. Hij is de enige specialist in Nederland die deze ambachtelijke productiewijze beheerst. Met recht een vakman!

In de foto’s van dit artikel zie je een voorbeeld van een drieluik van foto’s op hout op A4-formaat.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op via het contactformulier, mail of bel.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top