Ga naar hoofdinhoud

Fotografie workshops van start gegaan!

Afgelopen najaar is de eerste serie van 5 workshops van start gegaan. En met succes. Een groep van 5 enthousiaste deelnemers leerde over de basistechnieken van de fotografie. Na elke workshop gingen zij zelf aan de slag. De gemaakte foto’s werden de volgende bijeenkomst gezamenlijk besproken. Het was leuk om te zien waar ze mee terugkwamen. Met name omdat de geleerde technieken zichtbaar werden. En ook ik kon inspiratie halen uit de creatieve invalshoeken van de cursisten. Alle foto’s bij dit bericht zijn door hen gemaakt.

Dit is wat de deelnemers er zelf van vonden:

Els: “Ik volgde de cursus van Christine voornamelijk om de basistechnieken van m’n camera in het ‘echt’ te leren en om andere hobbyisten uit de omgeving te ontmoeten. Hoewel er heel veel informatie op internet te vinden is, vond ik de cursus zeer waardevol. Doordat de groep klein was, is er veel ruimte voor het stellen van inhoudelijke vragen. Christine is een aangename docente met een prettig leertempo. Ze heeft veel verstand van fotografie en weet een fractie hiervan op een duidelijke en gepassioneerde manier over te brengen. Door de opdrachten word je gestimuleerd om ook thuis lekker met foto’s maken bezig te zijn. Kortom; super tevreden over de workshop!!!

Wendy: “Eerst wist niet eens hoe mijn camera werkte en ook niets over ISO, diafragma, sluitertijd, maar door de cursus heb ik mijn camara leren kennen en gaat het fotograferen steeds beter. Ik heb veel geleerd in een korte periode! Bedankt!”
Lucienne: “Mijn doel was de mogelijkheden van mijn nieuwe camera ontdekken en leren hoe je handmatig de instellingen kiest voor een mooie foto. Dat is gelukt tijdens de leerzame en gezellige workshop. En nu ervaring opdoen. Bedankt Christine!”
Kijk voor informatie over de komende serie workshops op: https://www.christinevanrooijen.nl/workshops/

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top