Ga naar hoofdinhoud

Klant in de spotlight: LinkedIn Profielshoot

In de afgelopen 15 jaar heb ik een trouwe klantenkring opgebouwd. Graag zet ik mijn klanten hier in de spotlight! Vaak zijn dat bedrijven, maar deze week uitgelicht: de LinkedIn Shoot.
 
Naast het fotograferen voor bedrijven, ontvang ik regelmatig individuele klanten in mijn studio in Zutphen of IJsselstein voor een nieuwe profielfoto voor op LinkedIn. Of voor op een CV of de website van de eigen onderneming. Ik vind het altijd leuk om te horen wat mensen drijft en welke stappen ze maken in hun loopbaan.
Ik bespreek altijd het doel van de foto en wat het portret moet uitstralen, welke boodschap het mag uitdragen.
Voor een profielfoto vind ik het belangrijk dat het gezicht open en uitnodigend is. Dat je de persoon aankijkt. De achtergrond houd ik graag helder en rustig, zodat je automatisch contact maakt met de persoon en diens persoonlijkheid goed naar voren komt.
 
Meer weten over de LinkedIn Shoot:
https://www.christinevanrooijen.nl/tarieven-zakelijk/
 
#profielfoto #hr #application #solliciteren #personal branding #CV #marcom #content #geefjebedrijfeeneigengezicht
 
 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top