Nathalie Werkt Thuis, Marketingstrateeg B2B
Nathalie Werkt Thuis, Marketingstrateeg B2B Nathalie Werkt Thuis, Marketingstrateeg B2B Mandy Werkt Thuis, Backoffice Manager Petra Werkt Thuis, Yogadocente Anne Werkt Thuis, GZ-Psycholoog Floris Werkt Thuis, Zelfstandig Consultant Studenten Van Natasha Werken Thuis, Docent Onderwijskunde En Coaching Mura Werkt Thuis, Camping Eigenaar Voor Een Inspiratief Verblijf Mura Werkt Thuis, Camping Eigenaar Voor Een Inspiratief Verblijf Bart Werkt Thuis, Data Engineer Ivo Werkt Thuis, Data Engineer Rolf Werkt Thuis, Photoshop Specialist

Fotoserie Nederland Werkt Thuis

Thuiswerkers gezocht voor fotoreportage ‘Nederland Werkt Thuis’!

In mijn dagelijks leven als fotograaf, geef ik bedrijven een gezicht door de medewerkers op de foto te zetten. Nu Nederland al een paar weken thuis werkt en veel opdrachten in mijn agenda uitgesteld zijn, wil ik deze tijd benutten om vrij werk te maken over dit thema: Nederland Werkt Thuis.
In een serie portretten van mensen aan het werk vanuit hun eigen huis, wil ik graag in beeld brengen hoe dit eruit ziet. Zit je aan de keukentafel, een bureau of op de bank? Werk je alleen of met het hele gezin om je heen?
Tijdens het maken van de reportage, werk ik uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Ik houd afstand en kom niet binnen. Ik fotografeer je door het raam, of zelfs via videoconferencing.
Ben jij thuis aan het werk en mag ik dit komen vastleggen voor mijn reportage? Stuur me een mail via info@christinevanrooijen.nl. Wie weet verschijn ik binnenkort bij jou voor het raam 🙂

Volg en bekijk de hele serie foto’s hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *