Event Evenementenfotografie Evenement Fotografie Straumann IJsselstein 1507
Event-evenementenfotografie-evenement-fotografie-Straumann-IJsselstein-1507
Event-evenementenfotografie-evenement-fotografie-Straumann-IJsselstein-1516
Event-evenementenfotografie-evenement-fotografie-Straumann-IJsselstein-1529
Event-evenementenfotografie-evenement-fotografie-Straumann-IJsselstein-1555
Event-evenementenfotografie-evenement-fotografie-Straumann-IJsselstein-1556
Event-evenementenfotografie-evenement-fotografie-Straumann-IJsselstein-1564
Event-evenementenfotografie-evenement-fotografie-Straumann-IJsselstein-1596
Event-evenementenfotografie-evenement-fotografie-Straumann-IJsselstein-1597
Event-evenementenfotografie-evenement-fotografie-Straumann-IJsselstein-1608
Event-evenementenfotografie-evenement-fotografie-Straumann-IJsselstein-1613
Event-evenementenfotografie-evenement-fotografie-Straumann-IJsselstein-1627
Event-evenementenfotografie-evenement-fotografie-Straumann-IJsselstein-1630
Event-evenementenfotografie-evenement-fotografie-Straumann-IJsselstein-1645
Event-evenementenfotografie-evenement-fotografie-Straumann-IJsselstein-1691
Event-evenementenfotografie-evenement-fotografie-Straumann-IJsselstein-1694
Event-evenementenfotografie-evenement-fotografie-Straumann-IJsselstein-1696
Event-evenementenfotografie-evenement-fotografie-Straumann-IJsselstein-1736
Event Evenementenfotografie Evenement Fotografie Straumann IJsselstein 1507 Event Evenementenfotografie Evenement Fotografie Straumann IJsselstein 1516 Event Evenementenfotografie Evenement Fotografie Straumann IJsselstein 1529 Event Evenementenfotografie Evenement Fotografie Straumann IJsselstein 1555 Event Evenementenfotografie Evenement Fotografie Straumann IJsselstein 1556 Event Evenementenfotografie Evenement Fotografie Straumann IJsselstein 1564 Event Evenementenfotografie Evenement Fotografie Straumann IJsselstein 1596 Event Evenementenfotografie Evenement Fotografie Straumann IJsselstein 1597 Event Evenementenfotografie Evenement Fotografie Straumann IJsselstein 1608 Event Evenementenfotografie Evenement Fotografie Straumann IJsselstein 1613 Event Evenementenfotografie Evenement Fotografie Straumann IJsselstein 1627 Event Evenementenfotografie Evenement Fotografie Straumann IJsselstein 1630 Event Evenementenfotografie Evenement Fotografie Straumann IJsselstein 1645 Event Evenementenfotografie Evenement Fotografie Straumann IJsselstein 1691 Event Evenementenfotografie Evenement Fotografie Straumann IJsselstein 1694 Event Evenementenfotografie Evenement Fotografie Straumann IJsselstein 1696 Event Evenementenfotografie Evenement Fotografie Straumann IJsselstein 1736

Evenementenfotografie, Straumann Event Digital Performance Tour

Afgelopen week stond bij Straumann in IJsselstein een enorme truck voor de deur. De truck is hoofdonderdeel van hun Digital Performance Tour. Straumann is een Zwitsers bedrijf, dat tandimplantaten maakt en de ontwikkeling van nieuwe technieken hoog in het vaandel heeft staan. In de truck werden de nieuwste digitale ontwikkelingen aan de tandheelkundigen getoond.

Om hier als fotograaf een goed verslag van te maken, richt ik me steeds op het verhaal. Wat wil het bedrijf aan de klanten laten zien? Zowel live op social media als in publicaties na afloop. Bijvoorbeeld dat het leerzaam is en interessant. Dat er lekkere hapjes zijn en dat het gezellig en inspirerend is om elkaar te ontmoeten.

Daarom is het belangrijk bij zo’n evenement diverse elementen mee te nemen. Niet alleen de mensen die aandachtig luisteren, maar ook een overzichtsshot van de locatie, een close-up van het heerlijke eten en de interactie tussen de deelnemers.

En in dit geval was er een extra verrassend element. Van de materialen die Straumann gebruikt in de tandtechniek, is een heuse rockgitaar gemaakt. Deze werd overhandigd aan de gitarist die de gitaar door middel van een contest had gewonnen en met zijn band kwam spelen om meteen het geluid ten gehore te brengen. Straumann Rocks!

Wilt u ook een verslag van uw evenement laten maken? Neem contact met mij op voor de mogelijkheden en een offerte op maat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *