Ga naar hoofdinhoud

Christine van Rooijen Fotografie, 15 jaar inspiratie

Deze maand sta ik stil bij degenen die mij in deze periode verder hielpen in mijn ontwikkeling als persoon en als ondernemer.

Vandaag: Mhura de Hoog van Aquarian Lighthouse.

In dezelfde maand dat ik als zelfstandig fotograaf startte, leerde ik Mhura kennen. Het was een tijd waarin ik niet alleen het roer omgooide in mijn werk. Maar waarin ik ook op zoek was naar mezelf en bezig ging met de levensvragen die ik altijd al had. Bij Mhura ontdekte ik dat ik niet de enige was met die vragen. En dat er antwoorden zijn. De lessen van Mhura verruimen letterlijk het bewustzijn naar de tijd van nu. Niet alleen mijn persoonlijke bewustzijn, maar dat van de mens als één geheel. Het zit ‘m in de kleine, praktische, dagelijkse dingen.

Van Mhura leerde ik mezelf terug te zien in mijn foto’s. Daardoor ben ik meer gaan herkennen wat ik te geven heb in mijn fotografie. Dat maakt het werk alleen maar leuker!

Hoe druk mijn werkweek soms ook is, ik houd altijd ruimte om mee te gaan met één van de wandelingen waarin Mhura haar lessen geeft. Met de deelnemers delen we over wat we in ons dagelijks leven tegen komen. Zo leren we van en met elkaar.

Mhura, dank voor je dagelijkse inspiratie!

#jubileum #dankbaar #carriere #groei

Back To Top