Ga naar hoofdinhoud

Klant in de spotlight: Zestgroup

Als fotograaf ben ik in de afgelopen jaren steeds meer voor vaste klanten gaan werken. Graag zet ik ze hier in de spotlight! Deze week uitgelicht: Zestgroup in IJsselstein.

Zestgroup is een consultancy- en projectbureau, gespecialiseerd in de verbetering van bedrijfsprocessen. Het is hun missie om de bedrijven van hun opdrachtgevers beter te laten draaien. Hiervoor zetten ze hun inhoudelijke kennis, flinke dosis nieuwsgierigheid en ondernemerschap in.

Voor de website van Zest maak ik naast portretten ook sfeerbeelden van de mensen aan het werk in het bedrijf. Zo leer je de Zesters alvast een beetje kennen. En het geeft een echt beeld van wie ze zijn.
Zesters zijn doortastend, pragmatisch, deskundig, zelfstartend, richtinggevend en puur. Het leuke aan het werken met Zestgroup vind ik dat het een bedrijf is met een familiecultuur en de kernwaarden goed te herkennen zijn in de mensen die er werken.
Doordat de website gevuld is met eigen foto’s van eigen medewerkers binnen het eigen bedrijf, geeft het Zest ook een eigen gezicht!

Nieuwsgierig geworden? Neem hier een kijkje:

Zestgroup

#spotlight #bedrijfsreportage #bedrijfsfotografie #geenjebedrijfeeneigengezicht

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top