skip to Main Content

Tarieven particuliere fotografie - Christine van Rooijen Fotografie IJsselstein

Familie-/kids-/zwangerschapshoot

Max. 4 personen, ca. 1 uur
Per persoon extra € 15,- incl. BTW

Op de foto met je dierbaren? We nemen voldoende tijd om te zorgen dat iedereen er leuk op staat en maken verschillende combinaties van personen in de foto.

€ 179,- incl. BTW

Personal Shoot 

Max. 1 persoon, ca. ½ uur

Wil je gewoon zelf een keer leuk op de foto, op een locatie naar keuze? We gaan samen op pad om die te maken. Camera-shy? Geen punt. Ik geef je heldere aanwijzingen.

€ 149,- incl. BTW

Trouwreportage

Gaan jullie trouwen, bel voor een afspraak of neem dan contact met me op via onderstaand formulier. We nemen de dag door, bespreken wat gefotografeerd wordt en welke wensen jullie hebben voor het album. Daarna maak ik een offerte op maat. En ik zorg dat die betaalbaar is.

Rouwfotografie

Steeds vaker word ik gevraagd om foto’s te maken tijdens een afscheidsdienst of uitvaart. Ik heb gemerkt dat de nabestaanden dit als zeer waardevol ervaren. De dienst of dag gaat snel voorbij en zo kan het album helpen de dag nog eens door te nemen en te zien wie er allemaal waren om hun steun te betuigen. Vraag er naar bij uw uitvaartondernemer of bel mij direct.

Alle particuliere shoots zijn inclusief:

  • Digitale bestanden in een online gallery met wachtwoord
  • Makkelijk te delen met familie en vrienden
  • Mogelijkheid om eenvoudig professionele afdrukken, canvassen en andere fotoproducten voor aan de muur te bestellen voor een redelijke prijs
  • Professionele nabewerking. Dus optimale helderheid, kleuren en contrasten
  • Voorbespreking met tips voor kleding en locatie

Contact

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Vul dan hier je contactgegevens in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik maak graag kennis met je!

Christine van Rooijen

Christine van Rooijen
Fotograaf
+31 (0)6-15679910

  

Back To Top