Ga naar hoofdinhoud

Tarieven particuliere fotografie - Christine van Rooijen Fotografie IJsselstein

Familie-/kids-/zwangerschapshoot

Max. 4 personen, ca. 1 uur
Per persoon extra € 15,- incl. BTW

Op de foto met je dierbaren? We nemen voldoende tijd om te zorgen dat iedereen er leuk op staat en maken verschillende combinaties van personen in de foto.

€ 179,- incl. BTW

Personal Shoot 

Max. 1 persoon, ca. ½ uur

Wil je gewoon zelf een keer leuk op de foto, op een locatie naar keuze? We gaan samen op pad om die te maken. Camera-shy? Geen punt. Ik geef je heldere aanwijzingen.

€ 149,- incl. BTW

Trouwreportage

Gaan jullie trouwen, bel voor een afspraak of neem dan contact met me op via onderstaand formulier. We nemen de dag door, bespreken wat gefotografeerd wordt en welke wensen jullie hebben voor het album. Daarna maak ik een offerte op maat. En ik zorg dat die betaalbaar is.

Rouwfotografie

Steeds vaker word ik gevraagd om foto’s te maken tijdens een afscheidsdienst of uitvaart. Ik heb gemerkt dat de nabestaanden dit als zeer waardevol ervaren. De dienst of dag gaat snel voorbij en zo kan het album helpen de dag nog eens door te nemen en te zien wie er allemaal waren om hun steun te betuigen. Vraag er naar bij uw uitvaartondernemer of bel mij direct.

Alle particuliere shoots zijn inclusief:

  • Digitale bestanden in een online gallery met wachtwoord
  • Makkelijk te delen met familie en vrienden
  • Mogelijkheid om eenvoudig professionele afdrukken, canvassen en andere fotoproducten voor aan de muur te bestellen voor een redelijke prijs
  • Professionele nabewerking. Dus optimale helderheid, kleuren en contrasten
  • Voorbespreking met tips voor kleding en locatie

Christine van Rooijen bedrijfsfotografie

Christine van Rooijen bedrijfsfotografie is er voor al je zakelijke fotografie. Of het nou gaat om bedrijfsreportages, portretfoto's of interieurfotografie. Op zoek naar een bedrijfsfotograaf in de Achterhoek of omgeving, zoals in Zutphen, Apeldoorn, Deventer, Arnhem of Lochem, dan ben je aan het juiste adres. 

Christine van Rooijen bedrijfsfotograaf

Christine van Rooijen
Fotograaf
+31 (0)6-15679910
info@christinevanrooijen.nl

  

Ga snel naar:

Neem contact op

Heb je vragen of ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag kennis met je!

Back To Top