Ga naar hoofdinhoud

Particuliere fotografie - Christine van Rooijen Fotografie IJsselstein en Zutphen

Voordelen:

  • Ongedwongen sfeer
  • Een leuk uitje met de familie
  • Betaalbaar en professioneel
  • Uw eigen online gallery met wachtwoord
  • Eerlijk en puur beeld. Geen beeldmanipulatie.
  • 15 jaar ervaring
  • Verschillende afdrukmogelijkheden

Herinneringen maken doe je nu

Het doel is mooie herinneringen te maken voor later. Of gewoon iets leuks voor aan de muur. Dat doen we door er nu, tijdens de familieshoot, kidsshoot of trouwreportage een gezellige ochtend of middag van te maken. Niet geposeerd of geforceerd, maar gewoon zoals het is. Met een enkele aanwijzing van mij.

In samenwerking met zon en natuur

Het liefst maak ik foto’s buiten. Daglicht geeft een natuurlijke sfeer en iedereen krijgt de ruimte om zichzelf te zijn. Vooral met kinderen is dat erg fijn. Dit is terug te zien in de voorbeelden in mijn portfolio. Mocht het weer hier niet geschikt voor zijn, dan maken we een nieuwe afspraak of wijken we uit naar een binnen locatie of mijn studio.

Dit is mijn werkwijze

Je kunt kiezen voor één van de pakketten die te vinden zijn onder Tarieven. Bijvoorbeeld voor de Familieshoot, Zwangerschapsshoot of Kidsshoot. Heb je specifieke wensen of gebeurtenissen zoals een trouwerij of huwelijksjubileum? Dan maken we vooraf een afspraak. Telefonisch, of tijdens een bezoek bij je thuis of in mijn studio nemen we alles door. Ik maak een prijsopgave en we plannen de shoot en locatie.

Kijk hieronder voor de tarieven van de basispakketten of maak meteen een afspraak om uw wensen door te nemen.

Naar tarieven Naar portfolio

Christine van Rooijen bedrijfsfotografie

Christine van Rooijen bedrijfsfotografie is er voor al je zakelijke fotografie. Of het nou gaat om bedrijfsreportages, portretfoto's of interieurfotografie. Op zoek naar een bedrijfsfotograaf in de Achterhoek of omgeving, zoals in Zutphen, Apeldoorn, Deventer, Arnhem of Lochem, dan ben je aan het juiste adres. 

Christine van Rooijen bedrijfsfotograaf

Christine van Rooijen
Fotograaf
+31 (0)6-15679910
info@christinevanrooijen.nl

  

Ga snel naar:

Neem contact op

Heb je vragen of ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag kennis met je!

Back To Top