Ga naar hoofdinhoud

Boek een casting fotoshoot voor je portfolio

Droom jij van een rol in een tv-commercial? Lijkt het je leuk om te figureren in een film? Of model te zijn bij een fotoshoot voor een merk of bedrijf? Met een casting fotoshoot voor je portfolio ben je goed voorbereid voor je aanmelding bij een castingbureau!

Om je in te kunnen schrijven, heb je goede foto’s van jezelf nodig. Hiermee kun jij jezelf presenteren en laten zien aan het bureau en hun opdrachtgevers. Boek bij ons je casting fotoshoot, waarmee je je portfolio en inschrijving compleet maakt. Ook voor een update van jouw portfolio ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Casting fotoshoot voor portfolio Christine van Rooijen

Een casting fotoshoot met Christine en Tynke

Wij, Christine van Rooijen Fotografie en Hair & Make-up artist Tynke Jeeninga, werken al 15 samen tijdens de fotografiedagen bij Dutch Casting Agency, Nederlands grootste castingbureau op het gebied van commercials en filmfiguratie.

Nu Dutch Casting gestopt is met eigen fotografiedagen, pakken wij samen met ons team de organisatie van de shootdagen op. Je krijgt van ons de persoonlijke aandacht die je nodig hebt en kennis en ervaring waarmee we jou de perfecte start of aanvulling op je portfolio geven.

Casting fotoshoot voor portfolio Tynke Jeeninga

Hoe werkt de casting fotoshoot?

Zodra je een afspraak hebt gemaakt, ontvang je van ons een mail met daarin alle tips die je nodig hebt voor de voorbereiding. Zoals over de outfits die je meeneemt en hoe je die dag verschijnt bij de visagist.

Op de dag van de casting fotoshoot kiezen we samen de beste opties uit jouw outfits, waarmee we jouw fotoportfolio aansprekend maken en jouw eigenheid en veelzijdigheid het beste naar voren komt. Een casting agency wil vooral jouw gezicht en persoonlijkheid zien, dus zorgen we dat jouw kleding en make-up niet afleidt, maar juist jou zichtbaar maakt.

Welke casting fotoshoot kies jij?

Je kunt zelf kiezen hoe uitgebreid je de casting fotoshoot wilt. Kies een van de fotoshoot pakketten voor jouw portfolio:

Casting fotoshoot
Pakket Start: € 120,-

1 outfit
1 studio setup
1x visagie en haarstyling
5 geretoucheerde foto’s

Casting fotoshoot
Pakket Plus: € 210,-

2 outfits
2 studio setups
2x visagie en haarstyling
12 geretoucheerde foto’s

Casting fotoshoot
Pakket Luxe: € 300,-

3 outfits
3 studio setups
3x visagie en haarstyling
20 geretoucheerde foto’s

Voorbeelden van de fotoshoot voor je portfolio

Bekijk hier foto’s die we hebben gemaakt bij eerdere casting fotoshoots. Deelnemers hadden mooie beelden van zichzelf na de fotoshoot voor hun portfolio. 

Casting fotoshoot dagen

De eerst volgende fotoshootdag is op 14 juni 2024 in de studio van Christine van Rooijen Fotografie in IJsselstein. Die dag is ook Tynke aanwezig voor de Hair & Make-up.

Locatie 

Studio Christine van Rooijen Fotografie.
Biezendijk 3
3412 KB Lopikerkapel
> Bekijk op de kaart

Meld je aan voor de casting fotoshoot

Plan hier je afspraak in voor één van de fotoshootdagen.

Pakket Start duurt een half uur, Plus een uur en Luxe anderhalf uur. Je kunt reserveren tussen 10.00 en 16.30 uur. Kies hieronder je shoot en geef bij de opmerkingen je voorkeurstijd aan.

Lente Shoot actie

In maart, april en mei kun je ook een Lente Shoot boeken, op een moment dat jou het beste uitkomt. Geef je voorkeur voor een datum en locatie op in de comments. Voor de Lente Shoot kun je afspreken in de studio van Christine van Rooijen in Het Zendstation in Lopikerkapel, of op locatie bij Domein Groot Besselink in Almen in de mooie natuur van de Achterhoek. Bij de Lente Shoot kun je kiezen uit dezelfde pakketten. Deze dagen gaan we voor een mooie, natuurlijke look en is er geen visagie aanwezig.

Boek jouw Casting Fotoshoot

120.00300.00

Kies de casting fotoshoot die bij jou past en meld je direct aan. Zo heb je binnenkort mooie foto’s voor je portfolio.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Droom jij van een rol in een tv-commercial? Lijkt het je leuk om eens te figureren in een film? Of model te zijn bij een fotoshoot voor een merk of bedrijf? Meld je dan aan bij een castingbureau! Om je in te kunnen schrijven, heb je goede foto’s van jezelf nodig. Hiermee kun jij jezelf presenteren en laten zien aan het bureau en hun opdrachtgevers. Wij bieden portfolio shoots, waarmee je je inschrijving compleet kunt maken. Ook voor een update van jouw portfolio ben je bij ons aan het juiste adres.

Extra informatie

Pakket

Start – 1 outfit – € 120,-, Plus – 2 outfits – € 210,-, Luxe – 3 outfits – € 300,-

Datum

Shootdag 14 juni 2024, Lente Shoot op afspraak in mrt, apr of mei

Christine van Rooijen bedrijfsfotografie

Christine van Rooijen bedrijfsfotografie is er voor al je zakelijke fotografie. Of het nou gaat om bedrijfsreportages, portretfoto's of interieurfotografie. Op zoek naar een bedrijfsfotograaf in de Achterhoek of omgeving, zoals in Zutphen, Apeldoorn, Deventer, Arnhem of Lochem, dan ben je aan het juiste adres. 

Christine van Rooijen bedrijfsfotograaf

Christine van Rooijen
Fotograaf
+31 (0)6-15679910
info@christinevanrooijen.nl

  

Ga snel naar:

Neem contact op

Heb je vragen of ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag kennis met je!

Back To Top